O nas

VICTUS d.o.o.

Preradovičeva ulica 22
2000 Maribor
 
 
Podjetje Victus deluje na področju športa, rekreacije, aktivnega načina življenja ter uravnovešene prehrane. V prvi vrsti smo usmerjeni v prodajo športnih dopolnil, dopolnil za dobro počutje, hkrati pa vam ponujamo tudi eko/bio prehrano, medicinske pripomočke in pripomočke za vadbo.
 
Naša naloga je izbrati vrhunske kakovostne izdelke, ki vam jih kot strokovnjaki priporočamo in s svojim imenom za njimi tudi stojimo.
 
Prav tako smo prisotni tudi na področju veleprodaje, kjer vam nudimo prehranska/športna dopolnila in izdelke za športnike ter rekreativce. Smo zastopniki priznanima znamkama iz tujine, to sta PhD Nutrition iz Anglije in Olympus Sports Nutrition iz Španije.
 
 
Naši izdelki so vam na voljo med drugim tudi na spletu v spletni trgovini, kjer je naša ponudba prav tako raznolika in pestra kot v naših treh trgovinah, kjer vam poleg strokovnega svetovanja ponujamo športna dopolnila vrhunskih proizvajalcev, dopolnila za dobro počutje, multivitamine, minerale, probiotike, antioksidante, pripomočke za vadbo ter medicinske pripomočke.
 
Z našim asortimentom tako pokrivamo celoten spekter prehrane, namenjene športnikom in rekreativcem. Podrobnejše oznake dopolnil, ki vam jih ponujamo, so:
  • Dopolnila pred, med športno aktivnostjo
  • Dopolnila za oblikovanje telesa
  • Dopolnila za pridobivanje mišične mase
  • Dopolnila za regeneracijo 
 
Za vse izdelke, ki so na voljo na naši spletni strani, vam omogočamo tudi veleprodajo.
 
 
Oddajte povpraševanje preko spletnega obrazca >
Victus d.o.o. - uravnovešen način življenja © 2024prehranska dopolnila