Informacije

Olympus Sport Nutrition

Olympus Sport Nutrition je podjetje, ki se ukvarja z razvojem in prodajo športnih prehranskih dodatkov, dodatkov za boljše počutje, zdravje ter dietetičnih izdelkov.

Ponujajo najnovejše inovacije izdelkov in razvoj naprednih formul.

Z nakupom izdelkov podjetja Olympus-Sport Nutrition je za ugodno ceno mogoče dobiti najnovejše in kakovostne izdelke ter vrsto koristnih informacij glede prehrane in samih prehranskih dodatkov.


ASN – Znamka, ki vam ponuja dopolnila pred vadbo, za dobro počutje kot prehranska dopolnila, kot so vitamini, minerali in multiminerali. V svoji široki ponudbi so vam na voljo še aminokisline, topilci maščob, kreatin, beljakovine, gainerji za mišično maso, skratka vse kar pripomore k boljšemu počutju in boljšim rezultatom pri vadbi.

NATURAL DIET – Njihova ponudba je res pestra, saj vam med drugim ponujajo široko paleto dopolnil za boljše počutje, kot so antioksidanti, maščobne kisline, med katerimi so najbolj poznane Omega 3, probiotiki, vitamini, minerali in multivitamini. Prav tako pa imajo v ponudbi aminokisline, topilce maščob, kreatin, namenjeno predvsem kot pomoč pri vadbi.

FUTURE CONCEPTS – Predvsem je znamka usmerjena na področje dopolnil za ljudi, ki se ukvarjajo z vadbo oziroma različnimi športi. Za vas so pripravili dopolnila pred vadbo, celične volumenizatorje, gainerje za mišično maso in seveda niso pozabili tudi na dopolnila za regeneracijo po vadbi.

SPORTING NUTRITION – Še ena znamka, ki se je usmerila na področje vadbe oz. športov, saj vam ponujajo dopolnila pred vadbo, da si zagotovite optimalno energijo za sam trening, ogljikove hidrate in dopolnila za regeneracijo, ki ima prav tako velik pomen za vsakega vadečega oz. športnika.

WORLD GYM – V ponudbi so pripravili prehranska dopolnila za dobro počutje, med katere spadajo maščobne kisline (omega 3, laneno olje), vitamini, minerali in multivitamini. Svojo ponudbo pa so razširili še z beljakovinami, za katere velja, da so nepogrešljiva prehrana vsakega vadečega oziroma športnika.

COLOSSUS

TROPICANA

LEADER LABS
 

OLYMPUS SPORT NUTRITION IZDELKI >

Victus d.o.o. - uravnovešen način življenja © 2024prehranska dopolnila