Informacije

Phd Nutrition

Podjetje PhD Nutrition ponuja inovativne in inspirativne izdelke s področja športne prehrane, ki ne slovijo zgolj po odličnem okusu, ampak hkrati zagotavljajo tudi resne rezultate. Tukaj ni pomembno ali ste športnik svetovnega kova ali pa ste pred kratkim pričeli z vadbo. Prepričani so, da so potrebe pri vseh enako pomembne. Tako pri PhD Nutrition, mednarodno priznani znamki za kakovost in inovacije, sodelujejo z mnogimi ambasadorji in športnimi ekipami, ki so na osnovi njihovih idealov, etike in ambicij, izbrani za promotorje kakovostne športne prehrane PhD.

Ključno je izobraževanje

Ker je dobršen del PhD ekipe sestavljen iz športnikov, dobro vedo kaj potrebujete in za to ponujajo tudi celovite rešitve. Resna znamka s športno prehrano ne bi bila popolna brez ekipe strokovnjakov, ki so na voljo zmeraj, ko je potrebno  podpreti linijo njihovih izdelkov.

Ključno pri tem je izkoristiti vsako priložnost za izobraževanje potrošnikov in to jim uspeva preko njihove spletne strani www.phd-supplements.com z vključevanjem strokovnjakov na področju moči in vzdržljivosti in šampionskih športnikov, ki dnevno odgovarjajo na vprašanja potrošnikov.

Pri podjetju PhD jemljejo športno prehrano izjemno resno

Pri PhD zahtevajo popolnost, tako pri izdelkih kot tudi pri izbiri strokovnjakov. Prizadevajo si, da izdelki prinašajo rezultate in vam tako pomagajo pri doseganju zadanih ciljev in investiranju v prihodnost aktivnega življenja. Ekipa strokovnjakov PhD je pri svojem delu izjemno zavzeta, saj so tudi oni resni športniki in s svojimi uspehi skrbijo, da izdelki PhD supplements sodijo v sam vrh med športnimi dopolnili.

Izdelano v Veliki Britaniji pod budnim očesom strokovnjakov.

Pri podjetju PhD tesno sodelujejo z vodilnimi strokovnjaki na področju raziskav in razvoja z namenom, da zagotovijo prvovrstnost sestavin, uporabljenih v izdelkih PhD. Ker želijo zagotoviti trajno kakovostne izdelke pri podjetju PhD za razliko od nekaterih drugih blagovnih znamk že od vsega začetka sestavine kupujejo pri istih vrhunskih dobaviteljih. Tako se izjemna kakovost in okusi izdelkov ne spreminjajo.

PhD vizija

Vizija PhD je predvsem vlagati v športnike, ustvarjati vrhunska športna dopolnila in prepoznavno znamko za prihodnost.

Športne vrednote

Pri PhD Nutrition trdno verjamejo, da si vsak zasluži prvovrstno športno prehrano. Vsi namreč lahko uživamo koristi kakovostnih športnih dopolnil, zato pri PhD tesno sodelujejo s športniki iz vseh disciplin, starejšimi in mlajšimi, začetniki in izkušenimi.

PhD obljuba okolju

Ker se pri podjetju PhD zavedajo problemov, ki pestijo naše okolje, so se po njihovo zoperstavili klasičnim pogledom sveta športne prehrane. Njihove ekološke embalaže je mogoče reciklirati, prav tako pa so izjemno enostavne za uporabo in prenos.

Dopolnila brez nedovoljenih sredstev

Vsak izdelek, ki ga pri PhD Nutrition pošljejo na trg, mora ustrezati vsem standardom Mednarodnega olimpijskega komiteja, saj vsi športniki pod okriljem PhD tekmujejo v nadziranih tekmovanjih. Logično je, da bodo pri zasnovi vrhunskih izdelkov športne prehrane mislili predvsem na športnike. Ključnega pomena za PhD je, da je vsaka sestavina, ki potuje skozi telo vrhunskih športnikov, prav tako čista kot sestavine, ki jih uživate vi.

PHD NUTRITION IZDELKI >

Victus d.o.o. - uravnovešen način življenja © 2024prehranska dopolnila