PhD BCAA

Prijava za partnerje

Že registrirani partnerji

Po prijavi vam bodo na voljo dodatne informacije o izdelkih in možnost oddaje naročila.

Vaš e-naslov:


Vaše geslo:

Želim novo geslo

PhD BCAA
Proizvajalec: PhD Nutrition
Šifra: PHD002
Razpoložljivost: Na zalogi
* Pakiranje:


Količina:   V košarico      
Za ogled cen in oddajo naročila se je potrebno prijaviti.

PhD BCAA je odlična kombinacija levcina, izolevcina in valina. Dopolnilo je v kapsulah pakirano v praktične tablice, ki omogočajo preprosto uporabo kjerkoli in kadarkoli. PhD BCAA je najbolje uporabiti kot dopolnilo za obnovo in regeneracijo, pred, med in po vadbi.

PhD BCAA aminokisline so vodilni izdelek v novi seriji regenarcijskih izdelkov. Izdelane so na specifični osnovi razmerja 2:1:1, ki je potrebno za optimizacijo efekta levcina, najpomembnejše molekule aminokislin. PhD BCAA delujejo aktivno pri sintezi beljakovin (zmožnosti gradnje mišične mase) kot tudi regeneraciji mišic. Prednost vnosa BCAA aminokislin pred in po vadbi je v zmanjšanju tveganja poškodb mišičnega tkiva ter pospeševanju sinteze beljakovin, pomeni, da so idealno prehransko dopolnilo v povezavi z vadbo in športom. Pakirano v 195 kapsul po 500 mg.

Uporaba:

Izdelek je priporočljivo uporabljati pri vadbi. Primer dnevnega vnosa PhD BCAA pred, med in po treningu. Telesna teža 70-80kg: 3 kapsule pred vadbo, 4 kapsule med vadbo, 3 kapsule po vadbi. Telesna teža 80-100kg: 5 kapsul pred, med in po vadbi. Telesna teža več kot 100kg: 7 kapsul pred, med in po vadbi. Za tiste, ki ne bi želeli BCAA uživati med vadbo, se skupna dnevna količina kapsul, navedena v tabeli, razdeli na dva dela in se prvi zaužije pred vadbo ter drugi po vadbi.

Napitek je idealen za:

Športnike in rekreativce z redno telesno aktivnostjo.
 

 

Sestavine
Sestavine na 1 kapsulo Na 1 kapsulo: Levcin (250 mg), Iso-Levcin (125 mg), valin (125 mg). Dnevna doza za osebo med 80 do 100kg (15 kapsul dnevno): Levcin (3750 mg), Iso-Levcin (1875 mg), valin (1875 mg).
Victus d.o.o. - uravnovešen način življenja © 2024prehranska dopolnila