PhD Creatine

Prijava za partnerje

Že registrirani partnerji

Po prijavi vam bodo na voljo dodatne informacije o izdelkih in možnost oddaje naročila.

Vaš e-naslov:


Vaše geslo:

Želim novo geslo

PhD Creatine
Proizvajalec: PhD Nutrition
Šifra: PHD005
Razpoložljivost: Na zalogi
* Pakiranje:


Količina:   V košarico      
Za ogled cen in oddajo naročila se je potrebno prijaviti.

Odkar se je kreatin v 90. letih pojavil pri vadbi za moč in vzdržljivosti, je postal vodilen med dopolnili za športnike, ki so želeli doseči večjo moč, mišično maso in zmogljivost.
PhD Nutrition uporablja najkakovostnejši kreatin monohidrat za dosego optimalnih rezultatov. Na trgu najdemo dopolnila brez znanstvenih analiz, nekakovostni, nepodprti z raziskavami, vendar kreatin monohidrat ne spada med te dodatke. Zadnjih deset let je bilo opravljenih veliko raziskav in številne študije podpirajo ugotovitve športnikov.
Z leti se je kreatin monohidrat pojavil pri različnih športih in fizičnih aktivnostih. Športniki dandanes po svetu uživajo kreatin monohidrat z namenom, da bi postali: - hitrejši - eksplozivnejši - močnejši - in se hitreje regenerirali.
 

Uporaba:

PhD priporoča naslednje možnosti: Za osebe do 75 kg: Začnite s 5 g PhD kreatina dnevno naslednjih sedem dni. Po sedmih dneh zaužite 5 g le vsaki drugi dan, saj s tem poskrbite za popoln transport kreatina. Za osebe nad 75 kg: Začnite z 10 grami PhD kreatina dnevno naslednjih sedem dni. Po sedmih dneh zaužite 10 g le vsak drugi dan, saj s tem poskrbite za popoln transport kreatina.

Gel je idealen za:

Športnike in rekreativce z redno telesno aktivnostjo.

Sestavine
Sestavine na 4 kapsul Mikroniziran kreatin monohidrat.
Victus d.o.o. - uravnovešen način življenja © 2024prehranska dopolnila