PhD Pharma Blend

Prijava za partnerje

Že registrirani partnerji

Po prijavi vam bodo na voljo dodatne informacije o izdelkih in možnost oddaje naročila.

Vaš e-naslov:


Vaše geslo:

Želim novo geslo

PhD Pharma Blend
Proizvajalec: PhD Nutrition
Šifra: PHD014
Razpoložljivost: Na zalogi
* Pakiranje:


* Okus:

Količina:   V košarico      
Za ogled cen in oddajo naročila se je potrebno prijaviti.

Pharma Blend je priporočljiv za uživanje kot dopolnilo tik pred spanjem, lahko pa se ga uporablja tudi čez dan, v kolikor nam vsakdanjik ne dopušča dovolj obrokov. Ne dovolite telesu, da je brez hrane več kot tri ure. Če ste športnik ali rekreativec, ste se preveč trudili za cilje, da bi vam spodletelo. Pharma-Blend je izdelek, ki zagotavlja kvaliteto optimalnega počasi razgradljivega beljakovinskega praška. V kombinaciji z uravnoteženo prehrano in aktivnim življenjem lahko Pharma Blend: -Pomaga pri regeneraciji in rasti mišic -Zagotavlja vir energije -Izboljša zdravje in splošno počutje -Izboljša športne dosežke.

Uporaba:
 
Za najboljše rezultate zaužite dva napitka Pharma-Blend 6 HR ™ na dan. Lahko zaužijete en obrok, kot nadomestek obroka in sicer kadarkoli čez dan. Drugi obrok zaužite pred spanjem in s tem hkrati poskrbite za obnovo mišic. Če želite optimalen napitek, ki vam zagotavlja 42 gramov beljakovin, dodajte dve zvrhani merici v 300–350 ml hladne vode ali mleka in nato mešajte približno 10 sekund.
 
Izdelek je idealen za:
 
Športnike in rekreativce z redno telesno aktivnostjo.
Sestavine
Sestavine na 100 g Beljakovine 76 g; Ogljikove hidrate 6 g ; Od katerih sladkor 4,6 g; Mašcobe 6,5 g; Od katerih nenasičene mašcobne kisline 2,8 g; Od katerih laneno olje 2,1 g; Vlaknine 1, 6g; Natrij 0,25 g; Energijska vrednost 383 kcal
Victus d.o.o. - uravnovešen način življenja © 2024prehranska dopolnila